Michael Schumacher va fi mutat de la spitalul din Grenoble, probabil în Elveţia

Pilotul german de Formula 1, Michael Schumacher.
Pilotul german de Formula 1, Michael Schumacher. (Clive Rose / Getty Images)

Familia fostului campion Michael Schumacher a anunţat că acesta va fi mutat de la spitalul din Grenoble la un alt spital. Starea de sănătate a lui Schumi s-a mai îmbunătăţit după 3 luni de comă profundă şi în momentul de faţă, familia lui vrea să-l mute la o clinică specializată pentru a fi continuată recuperarea. Fiind nemulţumiţi de numeroase zvonuri, apropiaţii lui Schumacher au decis ca deocamdată să nu mai dea nicio informaţie legată de starea pilotului după ce acesta va fi mutat în clinica privată situată, cel mai probabil, în Elveţia, potrivit B1 Tv.

Familia lui vrea să-l mute pe Michael Schumacher la o clinica specializată pentru a continua recuperarea. Managerul lui Schumacher speră că speculaţiile vor înceta odată cu această mutare. Totodată, Sabine Kehm a intervenit la o televiziune germană şi i-a rugat pe medicii din exterior să nu mai comenteze situaţia lui Schumacher.

„Familia lui Michael este extrem de supărată din cauza acestor afirmaţii, sunt medici care fac declaraţii fără nicio acoperire. Trebuie să clarificăm lucrurile. Ei sunt din exterior şi nu au legătură cu cazul lui Schumacher. Sunt doar comentarii din exterior şi păreri, însă doar medicii de la Grenoble cunosc cu adevărat situaţia lui Michael", a afirmat Sabine Kehm, managerul lui Schumacher.

Aceasta s-a referit în special la fostul medic oficial din Formula 1, care susţine că Schumacher nu trebuia să fie dus la Grenoble, deoarece la acest spital nu poate primi cel mai bun tratament.

„Nu vreau să spun mai multe din respect pentru familia sa, dar nu există nicio îndoială faţă de abilitatea medicilor care îl tratează pe Michael, sunt experţi în domeniu", a precizat managerul.

Copiii lui Schumacher merg foarte des la spitalul din Grenoble unde este în prezent fostul pilot de formula 1. Mick, fiul lui Schumacher în vârstă de 15 ani, a câştigat o cursă de karting în Italia şi a dedicat victoria tatălui său.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport