Mihaela Buzărnescu accidentată, abandonează în turul doi la Montreal (WTA)

Mihaela a alunecat şi s-a accidentat la gleznă în decisiv la scorul de 6-3, 6-7 (5/7), 4-3 în favoarea adversarei sale, jucătoarea noastră fiind nevoită să părăsească terenul într-un scaun cu rotile.
Mihaela Buzărnescu accidentată, este nevoită să abandoneze în turul doi la Montreal.
Mihaela Buzărnescu accidentată, este nevoită să abandoneze în turul doi la Montreal. (Captură foto)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 20 WTA) după titlul WTA cucerit la San José, sportiva noastră promitea foarte mult şi la competiţia de la Montreal - WTA Premier 5 “Coupe Rogers présentée par Banque Naţionale”, dar neşansa a făcut ca în urma unei entorse suferite la piciorul drept în setul al treilea din turul doi să fie nevoită să abandoneze.

Mihaela, după victoria obţinută în prima manşa în faţa chinezoaicei Qiang Wang, scor final 6-2, 7-5, a avut-o ca oponentă în faza următoare a circuitului dotat cu premii impresionante în valoare de 2,82 milioane dolari, pe numărul cinci mondial - Elina Svitolina (23 de ani).

Partida s-a încheiat însă nefast pentru reprezentanta noastră, care după un joc excelent, de înaltă tehnicitate, la scorul de 6-3, 6-7 (5/7), 4-3 în favoarea adversarei sale, a suferit o accidentare destul de serioasă la glezna dreaptă ce a făcut să nu mai poată continua jocul.

"Am ştiu imediat că era o accidentare foarte, foarte gravă. Am fost cu adevărat şocată.. Este foarte dificil să vezi jucători accidentaţi grav pe teren. Îi doresc lui Miki o însănătoşire grabnică. Fii puternică!", a mărturisit Svitolina, care a sărit imediat să o ajute.

Miki a primit tratament medical aproximativ 10 minute, după care a părăsit terenul într-un scaun cu rotile, cu piciorul drept bandajat.

Pentru participare Buzărnescu va primi un cec de 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport