Mihai Teja doreşte victorii mai categorice pentru Dinamo Bucureşti

FC Dinamo Bucuresti.
FC Dinamo Bucuresti. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Mihai Teja, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a declarat, vineri, că doreşte pentru formaţia sa victorii mai categorice, care să demonstreze valoarea unei grupări cu renume, cum este cea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

''Vreau să obţinem victorii mai clare pentru Dinamo Bucureşti. Dinamo intră pe teren pentru a câştiga, la fiecare meci'', a declarat tehnicianul Mihai Teja, în faţa jurnaliştilor.

În etapa precedentă a campionatului intern, cea cu numărul 18, Dinamo Bucureşti a învins, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, cu scorul de 1-0 (1-0), după golul reuşit de atacantul Marius Niculae, în minutul 44.

Întrebat care este moralul fotbaliştilor săi, înaintea meciului cu U Cluj, Mihai Teja a arătat: ''După o victorie, trebuie să fim echilibraţi. Eu am mare încredere în jucătorii mei şi sunt sigur că doresc şi ei să obţinem toate cele trei puncte puse în joc''.

Mihai Teja a mai declarat jurnaliştilor: ''Sâmbătă vom avea un joc dificil, toată ediţia de campionat este grea, deoarece jumătate dintre echipe se luptă pentru evitarea retrogradării''.

Ionel Dănciulescu, manager sportiv la Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, a spus la rândul său: ''În vară, sper să terminăm cu perioada de insolvenţă. Atunci, Dinamo Bucureşti se va putea lupta pentru calificarea în cupele europene''.

''Fac un apel insistent la suporteri să vină să susţină echipa din nou. Noi avem datorii faţă de spectatori. Remarc faptul că fanii au fost mereu alături de noi, iar sâmbătă dorim să îi răsplătim cu o evoluţie bună'', a mai arătat fostul vârf dinamovist.

Meciul Dinamo Bucureşti — U Cluj, în etapa a 19-a a Ligii I la fotbal va avea loc sâmbătă, 28 februarie, de la ora 20,30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport