UPDATE: Miniştrii cabinetului Ponta şi-au ţinut şedinţa de Guvern în Deltă

Şedinţa de Guvern din Deltă
Şedinţa de Guvern din Deltă (Facebook)

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anunţat că şi-a convocat miniştrii în Deltă la o şedinţă informală în cadrul căreia s-a discutat pe tema legii bugetului, a achiziţiilor publice şi a salarizării.

”Am discutat despre ce probleme mai avem. Legea achiziţiilor publice, bugetul şi legea salarizării. Suntem o echipă destul de sudată după 3 ani şi ceva.

Vom face şi o şedinţă comună cu noul guvern al Republicii Moldova. Aceasta se va ţine la Tulcea. După ce e finalizat Codul Fiscal şi e promulgat, refacem calculele pentru bugetul de stat.

La legea salarizării avem două lucruri: principiile, să fie ordine, că acum e un haos. Al doilea, în cât timp putem să ajungem la salariile pe care le-am zis, că nu se va face de la anul, ci în 3-4 ani. Noi, actualul guvern, nu am tăiat niciun leu de la nimeni. Noi am vrut cota de 20% la TVA.”, a declarat, la Tulcea, Victor Ponta, citat de stiripesurse.ro.

Premierul şi-a găsit timp să posteze, pe contul său de Facebook, şi fotografii de la întrunirea din Deltă cu miniştrii, adăugând: "Delta Dunării - ca în fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată şi performantă, suntem colegi şi prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârşitul anului este extrem de importantă pentru toţi cetăţenii."

***

Premierul Victor Ponta şi-a scos miniştrii în Deltă. Potrivit Agerpres, şeful Guvernului şi miniştrii care-l însoţesc au ajuns în Tulcea în jurul orei 10,40 şi s-au îmbarcat pe nava "Naiada" a Consiliului Judeţean Tulcea pentru o excursie în Deltă.

Ponta nu a furnizat presei informaţii privind caracterul vizitei în Delta Dunării, precizând doar că la întoarcere, cel mai probabil în jurul orei 15,00, va face declaraţii.

Primul ministru este însoţit în incursiunea din Delta Dunării de vicepremierul pentru securitate naţională, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi ministrul Tineretului şi Sporturilor, Gabriela Szabo.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne