Miting pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. PSD scoate 8.000 de oameni în stradă la Târgovişte

Critici acizi ai protestelor din Piaţa Victoriei, despre care susţin că ar avea în spate o imensă maşinărie de manipulare care îşi are originea peste hotare, social-democraţii au mobilizat în stradă peste 8.000 de persoane la un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD Dâmboviţa a organizat sâmbătă, la Târgovişte, un miting pentru susţinerea Guvernului Grindeanu la care au participat peste 8.000 de persoane - membri şi simpatizanţi ai PSD din judeţ, primari social democraţi din Dâmboviţa şi Argeş, parlamentari PSD, precum şi reprezentanţi ai ALDE din Dâmboviţa, informează Agerpres.

"Românii sunt mulţi care susţin PSD! Sunt mândru că vă am alături, sunt mândru că sunt membru PSD. Am venit astăzi să spunem tuturor românilor că şi noi contăm. Am venit astăzi să spunem tuturor că democraţia nu se negociază. Am venit să spunem tuturor că dreptul nostru trebuie respectat, că poporul a decis pe 11 decembrie. Am venit să spunem tuturor că poporul este suveran!'', a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

"Vreţi o Românie normală? Vreţi ca abuzul să nu se mai întoarcă în România? Vreţi o Românie mândră şi demnă? Ştiam că vreţi asta! Şi ştiu că putem să facem asta. Şi o vom face! Iar una dintre soluţii este că noi, PSD, suntem cu ţara şi cu românii!", a precizat ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, deputat PSD de Dâmboviţa.

Mitingul PSD a început la ora 10:00, în faţa Primăriei Târgovişte, a durat circa o oră, iar apoi participanţii au mărşăluit pe străzile din centrul municipiului, punctul final fiind în jurul orei 12:00 în faţa sediului PSD din oraş.

Înainte de discursurile oficialilor s-au auzit în difuzoare cântece patriotice. Participanţii la miting au avut steaguri şi pancarte. "Guvernul se alege prin vot", "Suntem oameni de cuvânt, continuăm alături de PSD"', "Votul meu contează", "Ghinion, am ieşit şi noi!", "Şi eu #rezist, frate", "#OmNuBinom", "Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor", "Nu vreau preşedintele meu, vreau preşedintele nostru", "Mai doarme ăla de la USR?".

"Reiterăm ideea că mitingul pe care îl organizăm este o formă de a demonstra susţinerea pe care o acordăm Guvernului României condus de Sorin Grindeanu, conducerii centrale a Partidului Social Democrat şi constituie, în acelaşi timp, o modalitate prin care ne solidarizăm tuturor celor care susţin principiile şi valorile statului de drept, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului", se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa.