Mitingul Diasporei. Fifor: Guvernăm sub o presiune extraordinară. Respectăm programul votat de milioane de români

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Facebook)

PSD guvernează sub o presiune extraordinară de aproape doi ani, şi-a arătat nemulţumirea vineri, în ziua mitingului din Piaţa Victoriei, ministrul Apărării, Mihai Fifor.

"Este un protest politic, este, în ultimă instanţă, dreptul cetăţenilor de a protesta. Ne dorim să fie un protest paşnic, în limite legale, astfel încât să nu avem de-a face cu lucruri neplăcute pe care nu şi le doreşte nimeni (...) Să nu se escaladeze şi să nu se dea curs provocărilor pe care le-am văzut, din păcate, în ultima vreme.

Unii oameni sunt mulţumiţi de activitatea Guvernului, alţii nu, noi continuăm să spunem că se respectă programul de guvernare votat de milioane de români. Am spus-o de la bun început şi o spun, guvernăm sub o presiune extraordinară de aproape doi ani, lucru pe care nu ni l-am fi dorit, avem un guvern perfect legitim", a declarat Fifor, citat de Digi24.

Ministrul Apărării a apreciat că "pe unii oameni îi deranjează foarte mult faptul că acest program de guvernare se respectă, că se îmbunătăţesc condiţiile de viaţă ale românilor, că au mai mulţi bani în buzunar, s-au luat măsuri pentru creşterea salarială".