Monica Niculescu obţine o victorie preţioasă şi calificare în turul 3 la Wimbledon

Monica Niculescu.
Monica Niculescu. (GREG WOOD / AFP / Getty Images)

Monica Niculescu (locul 48 WTA) a obţinut o victorie preţioasă, în urma căreia s-a calificat în turul 3 al turneului de Grand Şlam de la Wimbledon. Sportiva noastră a învins-o pe Jana Cepelova (locul 106 WTA), cu scorul de 6-3, 6-3, jucătoarea care a reuşit să o elimine în primul tur al turneului pe Simona Halep.

Românca a avut iniţiativa încă de la începutul meciului, fiind superioară adversarei sale, astfel că meciul a fost la discreţia ei.

Monica va juca în turul 3 împotriva cehoaicei Kristyna Pliskova (locul 134 WTA), care a trecut de Svetlana Kuzneţova, scor 3-6, 6-3, 6-4.

În proba de dublu, Monica Niculescu şi Olga Savciuk din Ucraina s-au calificat, în al doilea tur la turneului.

Perechea româno-ucraineană a reuşit să le învingă în trei seturi, cu scorul 2-6, 6-4, 6-4, pe surorile Karolina şi Kristyna Pliskova din Cehia, după o oră şi 35 de minute.

În turul doi, Niculescu şi Savciuk vor juca în compania perechii Timea Babos/ Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţ) - favorite 4).

În turul 3 al turneului de la Wimbledon va fi prezentă şi Irina Camelia Begu, care se va confrunta cu rusoaica Maria Şarapova

Elena Bogdan şi Simona Halep nu s-au calificat în turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, fiind învinse cu 6-4, 6-1, după 54 de minute, de cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta (Taiwan/Italia), cap de serie numărul 7.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne