Monica Niculescu şi Sania Mirza s-au calificat în finala turneului de la New Haven

Perechea româno-indiană a acces în ultimul act al circuitului american după ce s-a impus în faţa cuplului sloven Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, scor final 2-6, 6-3, 10-8.
Perechea româno-indiană Monica Niculescu şi Sania Mirza.
Perechea româno-indiană Monica Niculescu şi Sania Mirza. (Monica Niculescu/facebook)

Tenismana română Monica Niculescu (16 WTA - la dublu) este foarte aproape de cucerirea unui nou trofeu, sportiva noastră reuşind să se califice alături de indianca Sania Mirza, numărul unu în ierarhia WTA, în finala probei de dublu feminin al turneului de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 695.900 dolari.

Monica Niculescu, care numără în prezent şase titluri WTA la dublu, formează alături de indiancă o pereche greu de învins, cu toate că cele două campioane ale sportului alb joacă pentru prima oară împreună. Ele au avut nevoie de o oră şi 23 de minute de joc pentru a-şi asigura accederea în marea finală, trecând de cuplul sloven Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik cu scorul de 2-6, 6-3, 10-8.

Finala circuitului nord-american urmează să o dispute împotriva perechii formate din Katerina Bondarenko (Ucraina) şi Chia-Jung Chang (Taiwan), meciul fiind programat să se desfăşoare astăzi, de la ora 20:30.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport