Morţi şi răniţi într-un atac la un turneu de jocuri video în Florida

Trei persoane au fost ucise şi circa 10 au fost rănite într-un atac armat în Jacksonville, Florida, în timpul unui turneu de jocuri video, a declarat poliţia. Atacatorul şi-a luat viaţa.
(Mark Wallheiser/Getty Images)

Poliţia oraşului Jacksonville, statul american Florida, a afirmat că în timpul unui atac armat ce a avut loc duminică, în timpul unui turneu de jocuri video într-un complex de cumpărături, trei persoane au fost ucise.

“La scena atacului au fost trei persoane ucise, una dintre ele fiind suspectul, care s-a sinucis”, a afirmat şeriful Mike Williams la o conferinţă de presă, potrivit Deutsche Welle.

Nouă persoane au fost rănite prin împuşcare, altele două fiind rănite în timp ce fugeau de la faţa locului, a adăugat şeriful. Toţi răniţii sunt trataţi la spital şi se află în stare stabilă.

Suspectul, care a folosit cel puţin un pistol, a fost identificat în persoana lui David Katz, în vârstă de 24 de ani, din Baltimore, Maryland.

Katz a participat la turneul de jocuri video şi, aparent, s-a enervat după ce a fost învins, potrivit martorilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe