Moscova peste Chişinău: Dodon şi Usatîi: Suntem gata de alegerile locale din iunie

Igor Dodon şi Renato Usatîi
Igor Dodon şi Renato Usatîi (Facebook.com / dodon.igor)

Luni, 30 martie, Renato Usatîi s-a întâlnit cu Igor Dodon la Moscova, în locuinţa lui Usatîi din Rusia, unde şi locuieşte, de fapt. Discuţia dintre cei doi a vizat alegerile locale, care urmează să se desfăşoare în această vară.

Ei nu au ascuns faptul că s-au întâlnit, postând chiar imagini pe paginile lor de facebook. Potrivit comentariilor lăsate de cei doi pe reţelele lor de socializare, se crează impresia că ar fi interesaţi de „situaţia din Republica Moldova”.

„Am hotărât multe. Şi cel mai important lucru... de alegerile locale, care se vor desfăşura în luna iunie, suntem gata”, a subliniat Usatîi.

„Suntem gata de alegerile locale”, este comentariul lăsat de Igor Dodon la poza sa. „Euro-unioniştii vor că totul să se întâmple în iunie, sperând că nu vom reuşi să ne pregătim, se înşeală”, a adăugat Dodon.

Deşi aproximativ două săptămâni în urmă, potrivit site-ului independent.md, Usatîi se declara supărat pe Dodon pe motiv că, acesta din urmă, a menţionat că excluderea Partidului „Patria”, condus de Renato Usatîi, din cursa electorală, a contribuit la rezultatele socialiştilor cu doar „1-2%”, acum se întâlnesc şi iau decizii împreună.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe