Nairo Quintana a câştigat etapa a zecea a Turului Spaniei

Ciclistul columbian a terminat primul etapa a zecea a competiţiei iberice, în urma lui sosind Robert Gesink (Lotto NL - Olanda) şi Chris Froome (Sky - Marea Britanie).
Ciclistul columbian Nairo Quintana.
Ciclistul columbian Nairo Quintana. (Nairo Quintana/facebook)

Rutierul lui Movistar, Nairo Quintana, a câştigat, luni, etapa cu numărul zece al Turului Spaniei, el reuşind să-şi depăşească concurenţii chiar şi după o căzătură suferită în debutul cursei. El a reintrat astfel în posesia tricoului roşu de lider.

Quintana a impresionat pe pantele din la Vuelta, terminând primul şi după ascensiunea pe Lagos de Covadonga, ceea ce ia adus şi succesul.

În spatele lui la 24 de secunde a sosit olandezul Robert Gesink (Lotto NL), iar britanicul Chris Froome (Sky) a fost al treilea, cu o secundă în urma lui Gesink.

Marţi va fi zi de pauză.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport