Năsui: Cât de mare e lăcomia! Ferma de porci a lui Dragnea făcea evaziune fiscală de ani buni

Claudiu Năsui (USR)
Claudiu Năsui (USR) (Epoch Times Romania)

Uniunea Salvaţi România a fost singurul partid care a votat împotriva subvenţiilor pentru porci propuse de PSD, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, deputatul Claudiu Năsui.

"Cât de mare este lăcomia celor care conduc statul român. Pe principiul „cine împarte, parte îşi face”, aflăm acum că ferma de porci a domnului Dragnea, pentru care acum câteva luni se dădea prin Parlament o lege ca să primească subvenţii din bugetul de stat (bugetul acela alimentat din noile taxe pe muncă şi accizele sporite), făcea evaziune fiscală de ani buni. Asta în timp ce domnul Dragnea născoceşte tot felul de metode noi pentru a combate evaziunea celorlalţi (condică la locul de muncă, conturi split de TVA, impozitarea muncii part-time la nivelul full time)", a declarat Claudiu Năsui.

Deputatul a reamintit, ca să nu se uite, că în luna mai, USR a fost singurul partid care a votat împotriva subvenţiilor pentru porci propuse de PSD.

"De atunci, legea a fost şi retrimisă la parlament de către Preşedintele Iohannis, deci nu a intrat în vigoare", a adăugat Claudiu Năsui.

Vot
Vot (Claudiu Năsui)