Năsui: Până la urmă tot noi, cei care muncesc şi plătesc taxe şi impozite, vom deconta dezmăţul PSD

Experimentele fiscale promovate de Guvernul Tudose în noul program PSD nu sunt deloc pe placul deputatului Claudiu Năsui, de la USR.
Claudiu Năsui (USR)
Claudiu Năsui (USR) (Epoch Times Romania)

Pană la urmă tot noi, cei care muncesc şi plătesc taxe şi impozite, plătim pentru dezmăţul PSD, a remarcat, indignat, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Guvernul Dragnea, acum alias Tudose, anunţă, la decizia şefului suprem, că varianta dezastruoasă a impozitării cifrei de afaceri pică. E strategia obişnuită a PSD, anunţă 3-4 măsuri de dezastru, cuplate cu fumigene senzaţionaliste (de regulă neverificabile). Oricare dintre ele nu sunt suficient criticate de public, rămân în picioare. Restul îşi aşteaptă altă ocazie", a comentat Claudiu Năsui.

Deputatul USR şi-a exprimat nemulţumirea şi legat de aşa-numita "taxă de solidaritate" care îi va viza pe cei cu venituri mari.

"Avem şi taxe noi. PSD renunţă de facto la cota unică şi introduce "taxa de solidaritate". Pentru că, pană la urmă tot noi, cei care muncesc şi plătesc taxe şi impozite, plătim pentru dezmăţul PSD", a subliniat Claudiu Năsui.