Năsui prezintă bilanţul "revoluţiei fiscale" a PSD

Guvernarea PSD pare să cheltuie bani dintr-un sac fără fund care este, de fapt, buzunarul contribuabililor, a remarcat deputatul Claudiu Năsui, care a prezentat succint bilanţul aşa-zisei "revoluţii fiscale" a PSD.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Avem un prim bilanţ a ceea ce a însemnat "revoluţia fiscală" operată de PSD de la începutul anului acesta, a atras atenţia joi, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Pensiile şi salariile la stat au crescut, dar în economia privată peste 1 milion de români au avut veniturile lunare scăzute. Atunci când se dezbăteau măsurile, am avertizat că multe categorii de salariaţi din mediul privat vor avea salarii scăzute. Astfel, la începutul anului am văzut chiar premiera internaţională a salariului negativ. PSD, impozitând munca cu timp parţial la nivelul muncii cu normă întreagă, a ajuns să ceară oamenilor mai mult impozit decât întregul lor salariu. Avertizările au fost ignorate deoarece era nevoie de bani la bugetul de stat pentru a acoperi toate cheltuielile sporite", a declarat Năsui.

Potrivit deputatului, bilanţul a fost făcut de către Blocul Naţional Sindical care mai precizează că cele mai afectate au fost întreprinderile mici şi mijlocii. Tocmai cele care ar trebui să reprezinte baza unei economii sănătoase.

"Guvernarea PSD pare să cheltuie bani dintr-un sac fără fund care este, de fapt, buzunarul contribuabililor, cei care muncesc şi plătesc taxe şi impozite în România", a concluzionat Năsui.

foto
foto (Claudiu Năsui)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne