Năsui: PSD n-a produs nimic, a luat de la toţi şi a dat la unii. Asta în timp ce ne-au îndatorat pe câteva generaţii

Traiul de zi cu zi al unui român nu seamănă deloc cu datele pe care le prezintă triumfal actualul Guvern condus de Dragnea-Dăncilă, a acuzat deputatul Claudiu Năsui, care acuză puterea de incompetenţă.
Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Performanţele guvernării PSD-ALDE se resimt în buzunarele tuturor românilor, a tras un semnal de alarmă joi, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Auzim zilele acestea despre rectificări pozitive, inflaţie negativă, dar, în realitate, cât de mult ne-a costat actuala guvernare, până acum? Pentru asta, să ne raportăm la alimentele de bază, nu doar la indicatorii macro economici citaţi în bilanţuri greu de urmărit şi contestat. Institutul Naţional de Statistică arată că, în medie, pe parcursul anului 2017, un român a cosumat aproximativ 8.2 kilograme de pâine lunar şi 3.5 kilograme de carne. Tot de la INS ştim că românul mai consumă lunar cam 6 litri de lapte, 4 kilograme de fructe, aproximativ 8 kilograme de legume şi 14 ouă", a declarat Năsui.

Deputatul a explicat că, în urma creşterii preţurilor de consum, de la preluarea guvernării de către prim-ministrul Dăncilă în ianuarie 2018, un român a pierdut în medie următoarele:

- o pâine şi jumătate

- 200 grame de carne

- jumătate de litru de lapte

- 1 kilogram de fructe

- 1 kilogram de legume

- 1 ou

"În condiţiile în care aproximativ 46% din angajaţii din România sunt plătiţi cu salariul minim pe economie, politica economică a guvernării PSD-ALDE riscă să ducă la o gravă problemă de sănătate publică. Traiul de zi cu zi al unui român nu seamănă deloc cu datele pe care le prezintă triumfal actualul guvern condus de Dragnea-Dăncilă, ci arată cine are cel mai mult de pierdut din cauza incompetenţei guvernului actual", a punctat Năsui.

Potrivit deputatului, PSD-iştii ne spun că au mărit pensiile şi salariile bugetarilor, ce nu ne spun este că au mărit şi preţurile pentru toţi românii.

"Cei cărora le-au crescut veniturile vor face faţă noilor preţuri. Ceilalţi, însă, vor trebui să strângă cureaua. În final, PSD nu a produs nimic. Doar a luat de la toţi şi a dat la unii. Iar asta în timp ce ne-au şi îndatorat pe câteva generaţii. Din păcate, nu putem să-i oprim până în 2020, dar atunci măcar putem să nu mai îndrăznim să-i credem", a conchis Năsui.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne