Năsui: Tel Drum sfidează din nou România! Am ajuns să plătim 1,73 milioane de lei pentru un km de drum

Claudiu Năsui
Claudiu Năsui (Epoch Times România)

Românii plătesc firmelor de casă PSD 1,73 milioane de lei pentru un kilometru de drum, a atras atenţia, luni, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Firma TelDrum sfidează din nou România, câştigând un nou contract cu statul. De data aceasta, 13 milioane de lei s-au dus către compania aflată în insolvenţă, pentru construirea unui drum de 7,5 kilometri. Astfel, preţul pentru un kilometru de drum se ridică la peste 1,73 de milioane de lei. Care pare a fi reţeta succesului? Problemele cu legea şi alăturarea de centrii de putere, în acest caz. TelDrum are procese pe rol pentru fraudarea fondurilor europene, paguba ridicându-se la milioane de euro", a declarat Năsui.

De asemenea, liderul USR a arătat că numele firmei este alăturat mai multor cazuri de abuz în serviciu şi constituirea unui grup criminal organizat.

"Pentru ce este însă cea mai faimoasă compania TelDrum? Nu mai este un secret că ea este de fapt condusă din umbră de liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Coincidenţa face ca acesta să controleze şi consiliul judeţean Teleorman, astfel cele două entităţi intersectându-se destul de des şi mereu în interesul domnului Dragnea. Deci, dacă încă vă întrebaţi de unde are acesta bani pentru vacanţe exotice în Brazilia sau cheltuieli exorbitante, iată răspunsul: din contractele cu statul pe care fiecare din noi le plătim cu vârf şi îndesat", a punctat Năsui.