Năsui trage semnalul de alarmă: Deficitul comercial a scăpat de sub control

Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu - Epoch Times Romania)

Deficitul comercial a scăpat de sub control: importurile au depăşit exporturile cu peste 6,52 miliarde de euro, în doar cinci luni, atrage atenţia deputatul USR Claudiu Năsui, printr-o postare pe Facebook.

Astfel, deficitul comercial al României a ajuns la peste 6 miliarde de euro, în primele cinci luni ale anului, arată deputatul, care opinează că, la cum arată lucrurile, românii vor continua să fie sacrificaţi pentru incompetenţa celor aflaţi la guvernare.

"Guvernul continuă să descurajeze producţia şi să încurajeze consumul. Investiţiile lipsesc, iar cei de la conducere cer demisii în loc să ceară rezultate.

Ba mai mult, nu se motivează importurile crescute ca fiind un răspuns la rafinamentul românilor care nu doresc produse locale. Să fie oare pentru că acestea nu prea există, din moment ce România exportă materie primă şi importă produse finite, la un preţ mult mai mare?

În tot acest timp, statul ne tot bagă în datorii, ca să poată importa şi mai mult. Cum să ajungem la un echilibru astfel? Vom continua să fim sacrificaţi pentru incompetenţa celor care sunt la guvernare", transmite Claudiu Năsui.

(Claudiu Năsui, Facebook)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne