Naţionala României, sfertfinalistă la Cupa Mondială de tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a ţării noastre a obţinut o calificare fără emoţii în faza superioară a competiţiei ce se desfăşoară în capitala Japoniei, Tokyo, învingând cu scorul de 3-0 pe Vanuatu.
Jucătoarea română Elizabeta Samara
Jucătoarea română Elizabeta Samara (Eliza Samara/facebook)

Elizabeta Samara şi Daniela Monteiro Dodean s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale pe echipe de la Tokyo, după ce au dispus de echipa similară a Vanuatu cu 3-0, în Grupa C.

Vanuatu, care a avut în componenţă cuplul Stephanie Qwea/Anolyn Lulu au cedat cu 3-0 (11-4, 11-3, 11-2). La simplu, Bernadette Szocs a învins-o pe Priscilla Tommy cu 3-0 (11-3, 11-2, 11-5), iar Daniela Dodean a dispus de Anolyn Lulu tot cu 3-0 (11-3, 11-5, 11-3).

Anterior acestui meci reprezentantele noastre trecuseră cu 1-3 de Taiwan.

România s-a clasat pe locul al doilea în Grupa C, cu 3 puncte, după Taiwan, 4 puncte, şi urmată de Vanuatu, 2 puncte.

În sferturi, România, campioana en titre a Europei, va trebui să ţină piept ţării gazdă Japonia, care a câştigat o grupă cu Statele Unite şi Austria.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport