Negoiţă iese la cumpărături: Panseluţe, lalele, begonii şi arbuşti de 350 de milioane de lei

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, vrea să plătească 350 de milioane de lei pentru o parte din spaţiile verzi: milioane de panseluţe, lalele, begonii şi arbuşti.
Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Primăria sectorului 3 a demarat licitaţia pentru atribuirea unui acord cadru pe 4 ani pentru întreţinerea spaţiilor verzi, valoarea maximă estimată a acestuia fiind de circa 350 milioane lei, relatează hotnews.ro.

Spaţiile verzi din sector sunt împărţite în 3 zone, iar acest contract vizează doar o zonă, respectiv zona I, pentru celelalte două zone fiind atribuite încă din 2015 contracte pentru întreţinerea spaţiilor verzi, pe o perioadă de 8 ani, valoarea acestora fiind de 243.315.007,00 lei fără TVA.

În plus, Primăria sectorului 3 a concesionat în 2014, pe o perioadă de 8 ani, întreţinerea celor patru mari parcuri din sector - Titan, Alexandru Ioan Cuza, Titanii şi Gheorghe Petrascu - firmei Cris Garden, valoarea estimată a contractului fiind de circa 200 milioane lei.

Pentru a citi continuarea articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne