Nemulţumire în USR: "Despre trădare, cum subminează Dragnea politica externă a României"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times)

Răzbunarea prostească a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe şeful statului riscă să facă de râs România pe plan internaţional, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Matei Dobrovie.

"Dragnea îl acuză pe preşedintele Iohannis de trădare naţională şi subminarea economiei pe principiul ”Hoţul strigă hoţii!”. Tocmai el care taie fondurile Administraţiei Prezidenţiale, periclitând astfel organizarea importantului summit Iniţiativa Celor Trei Mări la Bucureşti. Iniţiativa celor trei Mări, demarată de Polonia şi Croaţia în 2016, este menită să întărească cooperarea comercială, energetică, politică şi în domeniul infrastructurii între ţările de la Marea Adriatică, Baltică şi Marea Neagră", a declarat Dobrovie.

Potrivit deputatului, 12 şefi de stat sunt invitaţi să participe la acest summit, iar Bucureştiul ar fi putut să-l invite şi pe preşedintele Franţei Emmanuel Macron sau pe cancelarul german Angela Merkel, aşa cum la Varşovia a fost prezent preşedintele Trump.

"Răzbunarea prostească a lui Dragnea, care încearcă să obstrucţioneze rolul preşedintelui în politică externă, riscă să facă de râs România pe plan internaţional. Este inacceptabil! Politica externă nu se face pe persoană fizică, în funcţie de interesele personale ale unor penali. Tăriceanu şi Dragnea sunt cei care vor să scoată România din UE şi ne demonstrează că modelul lor este Ungaria lui Orban şi Rusia lui Putin", a subliniat Dobrovie.