New York City introduce starea de urgenţă. Băncile americane încep să recomande lucrul la domiciliu

Wall Street, New York, centrul financiar al lumii
Wall Street, New York, centrul financiar al lumii (Timothy A. Clary / AFP / Getty Images)

Wall St. a început să îşi trimită angajaţii să lucreze acasă, deoarece companiile financiare au raportat primele cazuri confirmate de virus Wuhan.

Primarul oraşului New York, Bill De Blasio, a declarat joi stare de urgenţă în New York City, numărul cazurilor confirmate urcând la 95, de la 12 la începutul săptămânii.

JPMorgan Chase & Co, Goldman Sachs Group Inc şi Morgan Stanley au anunţat joi programe similare pentru lucrul de la distanţă în încercarea de a stăvili pandemia.

Joi, un angajat al Royal Bank of Canada din Manhattan, a avut rezultat pozitiv, a declarat un reprezentant al băncii. Banca a raportat, de asemenea, alte două cazuri confirmate într-unul din birourile sale de lângă Toronto.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe