New York, Mexic şi pe Lună - februarie o lună plină de OZN-uri

UFO.
UFO. (The Epoch Times.)

Pe pagina The Epoch Times puteţi găsi cinci materiale care surprind apariţiile ”obiectelor zburătoare neidentificate”.

”Omuleţii mici şi verzi/gri” au cam renunţat să se mai ascundă în ultima perioadă, iar declaraţiile oficialilor, americani sau ruşi, care încearcă să mascheze incidentele devin irelevante - atunci când putem urmări o înregistrare din spaţiul cosmic sau chiar de pe lună.

De la începutul lunii au existat cel puţin 6 materiale video concludente privind apariţiile în zone obişnuite - continentul american - sau mai neobişnuite - precum în vecinătatea Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Pe 11 februarie, în jurul orei 20:30, ora locală, o cameră de luat vederi aparţinând unui sistem cu infraroşu folosit la supraveghere a surprins un obiect zburător neidentificat triunghiular. Filmarea a fost făcută la aproximativ 100 de kilometri distanţă de Atzipan, în Morelos, Mexic.

Înregistrarea arată trei lumini în formă de triunghi, clar vizibile, care urcă pe cer cu o viteză foarte mare, până când nu mai pot fi văzute din cauza altitudinii.

În aceeaşi zi, tot în apropierea oraşului Morelos din Mexic, la aproximativ 830 de kilometri de Caucel, au fost înregistrate două apariţii ale OZN-urilor la un interval scurt de timp între ele. În clip se pot vedea clar opt lumini albăstrui ce alcătuiesc două conuri care se mişcă în aer la unison. Cea de a doua, de deasupra cerului din Caucel, Mexico, a avut loc în jurul orei 22:00, ora locală, arată două lumini albe care zboară în apropierea celeilalte independent, într-un mod neregulat.

În noaptea din 14 februarie, pe cerul din Manhattan a putut fi văzut o lumină clar vizibilă care se mişca cu viteză. Înregistrarea, lungă de peste două minute, a fost făcută de un grup de martori la eveniment. În timpul filmărilor, aceştia s-au urcat pe acoperiş să îl poată surprinde mai bine, înainte ca lumina să dispară în spatele unei clădiri.

În stânga clipului preluat de camera Staţiei Spaţiale Internaţionale se poate observa o lumină albă, în întunericul spaţiului, care se mişcă de mai multe ori. Mulţi susţin că lumina este un OZN. Clipul a fost publicat de către un utilizator youtube şi a fost preluat după un material al camerelor de supraveghere montate pe Staţia Spaţială Internaţională.

Printr-un telescop cu reflector de 150mm pe 1400mm localizat în Taylors Hil, Victoria, Australia, a putut fi înregistrat în noaptea de 8 februarie un material care surprinde în mod clar un obiect gigantic în formă triunghiulară, vizibil ca o lumină galbenă, ce pare să aterizeze pe lună.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură