Nicolicea, acuzat de "jigniri şi admonestări". PSD, somat să-l înlocuiască de la şefia Comisiei Juridice

Liberalii se plâng că Eugen Nicolicea, uns de PSD şef al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, îi jigneşte şi îi admonestează pe reprezentanţii Opoziţiei ori de câte ori aceştia nu sunt de acord cu punctele sale de vedere.
Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD trebuie să-i retragă sprijinului politic şi să-l înlocuiască pe Eugen Nicolicea din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice după ce acesta a recurs la "jigniri şi admonestări" la adresa liberalului Gabriel Andronache, a solicitat joi, în cadrul unui comunicat de presă, grupul deputaţilor PNL.

"Grupul deputaţilor PNL denunţă public comportamentul şi atitudinea deplorabilă a deputatului PSD Eugen Nicolicea, care se foloseşte de poziţia de preşedinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor pentru a admonesta parlamentarii Opoziţiei. Eugen Nicolicea a recurs, la şedinţa Comisiei juridice de joi, la acuzaţii, jigniri şi admonestări la adresa deputatului PNL Gabriel Andronache, intolerabile pentru conduita pe care ar trebui să o aibă un parlamentar", au transmis liberalii.

PNL a subliniat că "asemenea reacţii agresive sunt de neacceptat" şi solicită ca ele să fie condamnate public de reprezentanţii tuturor partidelor parlamentare.

"Solicităm retragerea sprijinului politic şi înlocuirea deputatului Eugen Nicolicea din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice. Totodată, precizăm că astfel atitudini ale deputatului Eugen Nicolicea au devenit recurente în activitatea Comisiei juridice, deputatul PSD jignind şi admonestând reprezentanţii Opoziţiei ori de câte ori aceştia nu sunt de acord cu punctele sale de vedere", au precizat liberalii.

Nicolicea şi Andronache au avut un schimb de replici în şedinţa Comisiei juridice pe tema procedurii în privinţa solicitării DNA de efectuare a urmăririi penale a ministrului Rovana Plumb.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne