Nicuşor Dan: "Călin Popescu Tăriceanu minte!"

Tăriceanu, personaj trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă, fabulează când susţine că USR cere birouri şi maşini cu şofer, declară Nicuşor Dan.
Nicusor Dan(USR),
Nicusor Dan(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

"Călin Popescu Tăriceanu minte. Nu e nicio surpriză că acest politician judecat pentru mărturie mincinoasă fabulează, cu rea intenţie", afirmă lliderul Uniunii Salvaţi România (USR), Nicuşor Dan, la scurtă vreme după ce şeful Senatului a susţinut că "preocuparea principală a USR era ca fiecare membru din Senat să capete un birou şi o maşină cu şofer."

"USR nu a cerut nici birou - a primit din oficiu birouri prea mari, o adevărată risipă de spaţiu -, nici maşini cu şofer. Şeful Senatului nu poate produce nicio dovadă pentru că aceasta nu există.

Liderii de grup, grupurile parlamentare, preşedinţii de comisii şi membrii Birourilor Permanente beneficiază de câte o maşină, tot din oficiu. Eu, spre exemplu, nu o folosesc pe cea care mi-a fost repartizată", susţine Nicuşor Dan în comunicatul de presă remis Epoch Times.

Reamintim că, miercuri, după ce senatorul USR Vlad Alexandrescu a anunţat că partidul său va ataca la CCR Legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv radio-tv, Tăriceanu i-a acuzat pe senatorii USR că, deşi se declară contra privilegiilor, au cerut maşini cu şofer.

"E foarte bine. Mă bucur că USR are şi preocupări de astea, pentru că ieri am aflat că preocuparea principală a USR era ca fiecare membru din Senat să capete un birou şi o maşină cu şofer. Partidul anti-sistem... Văd că s-au integrat... Vorbeau de privilegii, de nu ştiu ce la Parlament, dar vor fiecare maşină cu şofer şi birou. Foarte interesant mi se pare", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Mediafax.