Noi înregistrări din şi cu PSD: "Luaţi-l de mână pe Dragnea şi ieşiţi prin Bucureşti. Dacă lumea vă primeşte bine, noi suntem nişte idioţi"

Nu este normal să avem un lider de partid care să nu poată ieşi printre oameni, le-au explicat puciştii colegilor de partid la CEX-ul unde Dragnea a reuşit, totuşi, să-şi menţină puterea asupra PSD.
Adrian Ţuţuianu(PSD);
Adrian Ţuţuianu(PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)

România TV a prezentat o nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, povestindu-le colegilor săi din filiala Dâmboviţa cum a decurs şedinţa CEx unde puciştii i-au cerut, fără succes, demisia liderului PSD.

„A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam aşa, în stilul lui mai cu "ar'metica"... Paul a spus aşa: ‘băi, ăştia care vreţi voi cu Dragnea, luaţi-l de mână şi ieşiţi prin Bucureşti. Sau luaţi-l de mână ăia de la Braşov sau de la Cluj şi ieşiţi cu el prin oraş. Şi, dacă lumea vă primeşte bine, noi suntem nişte idioţi. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni'”, a declarat Ţuţuianu.

„Am semnat trei, pentru că ăştia trei am avut cel mai mult curaj, şi-am venit să facem şi bulgăre de zăpadă, adică să vină după aia să susţină mai mulţi. Au zis unii că noi vrem să pierdem puterea. Să ştiţi că puterea, şi am spus-o acolo, puterea nu se pierde că pleacă vreun parlamentar PSD. Există câte unul-doi care pot pleca. Dacă pleacă 10 inşi de la Camera Deputaţilor, da, Camera Deputaţilor s-a închis. La Senat trebuie să avem 69, noi suntem 72, dacă mai punem şi ALDE 12 ne facem 84. Dacă mai punem şi UDMR, care sunt cred vreo 8 sau vreo 9, noi avem majoritate mult mai solidă. Dar, atenţie, Camera Deputaţilor e camera decizională în majoritatea legislaţiei. Doar pe administraţie, politică externă şi învăţământ şi apărare, Senatul e camera decizională. Deci, practic, blocăm tot dacă lucrurile nu se schimbă”, a mai adăugat Adrian Ţuţuianu, potrivit aktual24.ro.

 width=
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne