Nunta regală: florile care au împodobit capela St. George dăruite unui cămin de bătrâni

Florile care au împodobit Capela Sf. Gheorghe, castelul Windsordate, dăruite unei case de bătrâni din Londra
Florile care au împodobit Capela Sf. Gheorghe, castelul Windsordate, dăruite unei case de bătrâni din Londra (St Joseph’s Hospice)

"Am avut o livrare specială. Buchete frumoase pentru pacienţii noştri, cu flori de la nunta regală. Le mulţumim mult lui Harry şi Meghan”. Acesta este comunicatul lansat de căminul de bătrâni St. Joseph Hospice din Londra, Marea Britanie, unde au fost dăruite florile care au împodobit capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

(WPA Pool / Getty Images)

Chiar şi buchetul lui Meghan a fost depus într-un loc special: pe mormântul soldatului necunoscut în Westminster Abbey, aşa cum dictează tradiţia.

(WPA Pool / Getty Images)

(WPA Pool / Getty Images)

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, s-au căsători religios, sâmbătă, la ora 14.00, ora României, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Aşa cum era de aşteptat, în dimineaţa zilei nunţii prinţului Harry, bunica sa, regina Elisabeta a II-a, i-a acordat acestuia un nou titlu: Prince Harry, Duke of Sussex. Astfel că soţia sa va fi ducesă regală şi va fi cunoscută oficial cu titlul de HRH Meghan, Ducesa de Sussex.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, nu este primul Duce de Sussex; au trecut însă două secole de când cineva a purtat acest titlu. Dar Meghan, în vârstă de 36 de ani, va fi prima femeie care poartă titlul HRH Ducesă de Sussex.

Potrivit unor ipoteze raportate de tabloidele britanice, costul decoraţiunilor nunţii regale ar fi ajuns la 100.000 euro.

Mai multe informaţii aici.