O explozie într-un hotel din Londra provoacă cel puţin 14 victime

Big Ben, Londra
Big Ben, Londra (MIGUEL MEDINA / AFP / GettyImages)

O explozie a sistemului de gaze s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un hotel de cinci stele din Londra, provocând rănirea a peste 14 persoane şi evacuarea a 500 de clienţi, potrivit Mediafax.

Presa italiană a precizat că, în noaptea când a avut loc explozia, hotelul Churchill Hyatt Regency îl găzduia pe fostul preşedinte al Pakistanului Asif Ali Zardari.

Autorităţile londoneze au mobilizat aproximativ 80 de pompieri în Piaţa Portman, unde este situat hotelul, pentru a reduce pagubele provocate de explozia petrecută la scurt timp după miezul nopţii.

Echipele tehnice, care au venit pentru a preveni orice risc de prăbuşire a clădirii, au constatat că subsolul hotelului este ”puternic avariat”.

Serviciile medicale au precizat că există 14 persoane rănite, dintre care cinci au necesitat spitalizare, însă starea acestora nu este gravă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe