O nouă lovitură pentru PSD. Încă un deputat părăseşte partidul

Liviu Dragnea (Preşedinte PSD);
Liviu Dragnea (Preşedinte PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)

Chiar în timp ce PSD se luptă în Parlament să-şi impună proiectul de buget pe 2019 în forma gândită de mai marii partidului, încă un deputat anunţă că părăseşte formaţiunea. Mai exact, deputatul Alexandru Andrei informează că pleacă din formaţiune, nemulţumit fiind de politica dusă în filiala căreia îi aparţinea.

Spre deosebire de restul colegilor săi care au părăsit recent partidul, Alexandru Andrei nu migrează la Pro România (cel puţin nu deocamdată) ci anunţă că devine deputat neafiliat.

"Astăzi, 11 februarie, am anunţat oficial conducerii Camerei Deputaţilor decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie uşoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.

O politică dominată de interese personale şi de grup - în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări şi jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcţia în care se îndrepta PSD Giurgiu…

În aceste condiţii, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată şi să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni", scrie, pe Facebook, deputatul.

Sucursala PSD Giurgiu este condusă de Niculae Bădălău.