O pisică se crede căţel (video)

Didga
Didga (Facebook)

Mulţi proprietari de animale se întreabă dacă pisicile lor pot fi dresate. Un răspuns ar putea fi şi în videoclipul de mai sus.

În general pisicile sunt firi solitare şi independente. Ele nu au nevoie de dresaj. Sunt capabile să îşi poarte singure de grijă. Pot fi lăsate singure fără teamă şi cele mai multe dintre ele ne întâmpină cu afecţiune când ajungem acasă. Într-un cuvânt, ele sunt convenabile.

Cu toate acestea, micile feline se pot dovedi uşor de dresat. Aşa cum o demonstrează şi Didga, o pisică inteligentă care nu se lasă mai prejos faţă de doi uriaşi Rottweileri. La comanda "roll over" (rostogoleşte-te), fără nicio ezitare, pisica execută comanda ca şi cei doi Rottweileri de lângă ea.

Didga este o pisică salvată dintr-un adăpost, la vârstă de 14 săptămâni, iar de pe pagina de Facebook dedicată ei, aflăm că îi plac plimbările în lesă, cu skateboardul sau cu maşina.

Şi pentru că merită văzut, vom reveni cu un clip în care Didga se dă cu skateboardul.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură