Olguţa Vasilescu: „A început o campanie mizerabilă. Se transmit mesaje SMS...”

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, s-a plâns vineri la Antena 3 că mai mulţi membri PSD au primit, cu două zile înaintea primului tur al alegerilor, SMS-uri prin care sunt îndemnaţi să voteze pentru Mircea Diaconu, candidatul susţinut de Pro România şi ALDE. Vasilescu a mai susţinut că în mesajele respective se transmite că există blat între Dăncilă şi Iohannis, motiv pentru care românii ar trebui să voteze cu Diaconu.

„Cu ce ne confruntăm chiar în această seară, pentru că a început o campanie absolut mizerabilă. Se transmit mesaje tip SMS că există blat între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis şi trebuie votat Mircea Diaconu”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, citată de Digi24.ro.

Fostul ministru a mai susţinut că mesajul vine de pe numere cu patru cifre, de tipul celor trimise celor care au carduri de fidelitate cash bank şi că au ajuns la mulţi membri PSD.

„Deci au acces la baze de date”, a opinat Vasilescu.

Pe pagina de Facebook a Digi24 a fost trimisă o fotografie cu un astfel de mesaj:

„Mircea Diaconu Un Om Preşedintele României. Dăncilă face blat cu Johannis! Diaconu se luptă pentru tine! Fii alături de Diaconu duminică 10 noiembrie”, se transmitea în textul mesajului.

Reamintim că în timp ce Olguţa Vasilescu se plânge de "campanie murdară" pentru Mircea Diaconu, PSD îi atacă pe contracandidaţii Vioricăi Dăncilă inclusiv pe criteriul numelui pe care aceştia îl poartă, acuzându-i că au nume străine în timp ce Viorica Vasilica este nume românesc. De asemenea, preşedintele Iohannis a avut din nou parte de acuzaţii în care apar trimiteri la nazism.