Olguţa Vasilescu, prima pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor

Primăriţa Craiovei, titular de dosar penal, a fost pusă de conducerea PSD prima pe lista candidaţilor din Dolj pentru Camera Deputaţilor.
Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, deschide lista PSD Dolj la Camera Deputaţilor, relatează news.ro. Pe locul doi (pe lista pentru Senat însă) se află Radu Preda, inculpat în dosarul în care primăriţa este acuzată de luare de mită şi spălare de bani.

Pusă în fruntea listei - deci ca şi aleasă în Parlament - Vasilescu declară că preferă să rămână edil şi că va merge în legislativ doar dacă „din acea postură” va putea ajuta mai mult oraşul.

Reamintim că Lia Olguţa Vasilescu este acuzată de patru infracţiuni de luare de mită, de trei infracţiuni de folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi de spălare de bani.

Olguţa Vasilescu a câştigat în 2012 primăria Craiova în faţa lui Antonie Solomon, fostul primar, condamnat la închisoare pentru luare de mită.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne