Onţanu, în colimatorul DNA. PSD îi aplică lovitura de graţie

Nici nu s-a aflat bine vestea că Neculai Onţanu a fost reţinut pentru luare de mită, că PSD a şi anunţat că îşi va desemna un alt candidat pentru Primăria sectorului 2.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La foarte scurt timp după reţinerea preşedintelui interimar al UNPR Neculai Onţanu pentru luare de mită, PSD-ul lui Liviu Dragnea a anunţat că va nominaliza un candidat pentru Primăria sectorului 2.

"Partidul Social Democrat a luat act de situaţia în care se află Neculai Onţanu. PSD va continua însă dialogul cu UNPR. În zilele următoare vom avea întâlniri pentru a discuta colaborarea dintre cele două partide. În condiţiile date, PSD va nominaliza un candidat pentru Primăria sectorului 2", se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de PSD.

Primarul sectorului 2 din Bucureşti, Neculai Onţanu a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA sub acuzaţia de luare de mită. Onţanu ar fi primit mită un teren cu o valoare de piaţă de 4.200.000 euro, pentru a facilita reconstituirea dreptului de proprietate asupra unor terenuri însumând 83.300 mp.

Cu câteva zile în urmă, conducerea PSD a validat candidaţii pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare, iar la sectorul 2 candidatul era chiar Neculai Onţanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne