Operatorii de salubritate au reusit sa-l multumeasca pe Oprescu

(BRUNO FERRANDEZ / AFP / Getty Images)

In urma controalelor efectuate personal pe tot parcursul noptii trecute, primarul general, Sorin Mircea Oprescu, a apreciat in mod pozitiv activitatea de deszapezire a operatorilor de salubritate. Supervizati de echipa Primariei Capitalei, operatorii de salubritate au actionat la capacitate maxima, cu un total de 347 de utilaje, astfel incat la ora 08.00 se circula bine, in conditii de iarna, iar mijloacele de transport in comun nu aveau intarzieri.

In cadrul Comandamentului de Iarna din aceasta dimineata, ora 08:00, Primarul Municipiului Bucuresti, Prof. Dr. Sorin Oprescu le-a cerut operatorilor de salubritate sa actioneze cu prioritate pe doua directii: sa elibereze de zapada zonele in care aceasta a fost depozitata (atentie deosebita intersectiilor mari: Pietele Universitatii, Romana si Victoriei) si sa intervina intens cu clorura de calciu la nivelul statiilor RATB, pentru a le permite bucurestenilor sa circule in conditii optime.

Sorin Oprescu a dispus continuarea pluguirii pe toate arterele principale, dar si pe strazile secundare, precum si interventia cu substantele anti-inghet daca nu va incepe din nou sa ninga.

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu a cerut si RADET sa tina cont de anuntatele scaderi de temperatura si sa se asigure ca bucurestenii vor avea un nivel confortabil de caldura in locuinte.

Activitatea de monitorizare va continua pe parcursul intregii zile, Primarul General convocand urmatorul comandament de iarna pentru ora 17:00. Primarul Municipiului Bucuresti le-a multumit din nou bucurestenilor pentru faptul ca au iesit in numar mai mic cu autovehiculele personale, permitand astfel ca activitatea de deszapezire sa continue in conditii bune.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne