Opt elevi transportaţi la spital în urma unui accident auto

(photos.com)

Un microbuz şcolar ce transporta 17 elevi a derapat şi s-a răsturnat în această dimineaţă pe marginea unei şosele dintre Deva şi Hunedoara, relatează digi24.ro.

În urma accidentului, opt copii au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital. Din fericire, aceştia au suferit doar răni uşoare şi sunt conştienţi.

Patru elevi dintre cei 8 au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Deva şi alţi patru la Hunedoara. Restul copiilor care se aflau în autocar sunt evaluaţi la faţa locului, şi cel mai probabil vor fi şi ei duşi la spital pentru analize.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc puţin înainte de ora opt în această dimineaţa, în localitatea Cristur. Poliţiştii susţin că pe fondul şoselei alunecoase, după ce noaptea trecută a plouat, microbuzul a derapat, răsturnându-se într-un şanţ. La momentul accidentului, copiii se îndreptau din Hunedoara la o şcoală din Deva.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură