Orban: Dragnea şi Tăriceanu doresc readucerea sistemului de justiţie la control politic

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, presedintii Camerei Deputatilor, respectiv a Senatului
Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, presedintii Camerei Deputatilor, respectiv a Senatului (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Tot ceea ce face actuala majoritate în materie de justiţie nu are nicio legătură cu cetăţeanul, cu drepturile şi libertăţile cetăţeanului, susţine liderul PNL, Ludovic Orban, criticând asaltul declanşat de PSD la adresa codurilor penale.

"Nu pot să nu spun câteva cuvinte despre demagogia cuplului Dragnea-Tăriceanu privitor la justiţie şi mai ales la declaraţiile mincinoase, prin care Dragnea şi Tăriceanu încearcă să se prezinte în mari apărători ai drepturilor oamenilor, în mari luptători împotriva abuzurilor.

Tot ceea ce face actuala majoritate în materie de justiţie nu are nicio legătură cu cetăţeanul, cu drepturile şi libertăţile cetăţeanului. Tot ce face actuala coaliţie în materie de justiţie are legătură numai cu Dragnea, cu Tăriceanu şi cu ceilalţi lideri ai celor două partide de guvernământ care sunt certaţi cu legea. Singurul lor scop este să scape de condamnare şi de asemenea urmăresc ca să nu mai existe în sistemul de justiţie oameni care să aibă curajul să-i ancheteze.

Doresc readucerea sistemului de justiţie la control politic, astfel încât să nu mai existe niciun risc pentru vreun deţinător de putere din zona PSD-ALDE, ca în cazul în care îndrăzneşte să fure să fie pedepsit.", a susţinut Ludovic Orban în cadrul unei conferinţe de presă.

De asemenea, Orban a lansat o serie de săgeţi la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ironizându-l după ce acesta a admis că are acoperit în partid.

"Închei într-un ton amuzant. L-am văzut pe domnul Tăriceanu şi nu mi-a venit să cred. Marele cruciat în lupta contra statului paralel, marele cruciat al luptei contra protocoalelor, am văzut cu stupoare, că întrebat fiind dacă are acoperiţi în partidul pe care îl conduce, a spus că da. Am şi eu aşa câteva întrebări pentru domnul Tăriceanu. De unde ştiţi, domnule Tăriceanu, că aveţi acoperiţi în partid? Dacă ştiţi că aveţi acoperiţi în partid de ce nu i-aţi dat afară? Îi ţineţi cumva în partid pentru că sunteţi şi dumneavoastră sau colegii dumneavoastră parte aşa zisului stat paralel pe care îl tot blamaţi şi îl acuzaţi în declaraţiile dumneavoastră publice?", a concluzionat liderul liberal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne