Orban îl provoacă pe Dragnea la o dezbatere publică: Liviule, dacă eşti bărbat, te aştept la orice oră

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Preşedintele PNL Ludovic Orban l-a provocat pe rivalul său de la PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere televizată despre situaţia României de astăzi.

"Îl provoc pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică privind situaţia României astăzi, privind distrugerea sistematică a economiei de către Guvernul PSD şi privitor la direcţia pe care trebuie să se îndrepte România. Este momentul ca vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte. Liviule, dacă eşti bărbat, dacă ai curaj, dacă nu ţi-e ruşine de ce ai făcut, te aştept la orice oră, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstită, directă privind starea naţiunii, privind direcţia în care se îndreaptă România. Faptul că te ascunzi în spatele lătrăilor de partid şi al pseudo-analiştilor care funcţionează ca purtători de cuvânt ai PSD, nu face decât să inducă o ceaţă suplimentară asupra realităţii economice româneşti", a declarat Orban.

Şeful PNL susţine că "doar o dezbatere faţă în faţă poate să permită cu adevărat ca cetăţenii să înţeleagă ce se întâmplă în România şi cine are dreptate".