Orban: Românii înţeleg că au fost minţiţi, PSD nu a avut de gând să pună în practică promisiunile tentante

Pentru a putea construi un Guvern serios pentru România trebuie să ajungem la alegeri anticipate, a opinat liderul PNL Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

PSD a dovedit că nu are capacitatea să guverneze, astfel că se impune organizarea alegerilor anticipate, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Pentru mine este clar şi cred că românii înţeleg că PSD-ul nu are capacitatea să guverneze, că au fost minţiţi, PSD nu a avut nici măcar de gând să pună în practică toate promisiunile tentante. Pentru a putea construi un Guvern serios pentru România trebuie să ne întoarcem la popor şi să ajungem la alegeri anticipate. Singurul lucru pe care îl mai împiedică pe Dragnea să înceapă procedura de demitere este nesiguranţa desemnării unui nou premier din partea PSD", a declarat Orban.

Liderul PNL şi-a exprimat convingerea că preşedintele Iohannis nu va mai nominaliza un premier din partea PSD.

"Dar nu poţi ţine ţara în această tensiune, disfuncţionalitate. Avem un ministru al Justiţiei care propune nişte legi care nu sunt asumate de Guvern, care mai apoi sunt susţinute de grupurile parlamentare. Avem un Minister de Interne care este evident că nu funcţionează, cu consecinţe destul de grave în ceea ce priveşte viaţa şi siguranţa cetăţenilor. Poliţia este un fel de sat fără câini, nu mai are autoritate. Bodog a fost “pe cracă” de foarte multe ori până acum, nu a fost demis poate datorită unor relaţii personale cu apropiaţi ai Premierului", a precizat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne