OZN albastru văzut în Olanda

OZN-ul filmat în Olanda
OZN-ul filmat în Olanda (youtube.com)

Un bărbat a filmat un obiect zburător neidentificat de culoare albastră care survola Olanda.

Filmarea făcută de un locuitor al oraşului Maassluis, la sud de Haga, arată un obiect albastru care a plutit în aer timp de câteva minute.

Open Minds TV raportează că Dick Smits filma, de fapt, o barcă de pe canal când a reperat obiectul misterios.

A folosit transfocalizatorul camerei şi a filmat OZN-ul, care are aparenţa unei farfurii zburătoare clasice, cu partea de jos curbată şi cea de deasupra sub formă de dom.

Smits a declarat pentru Rijnmond TV că nu ştia ce este acel obiect şi că nu era nimeni care să-l revendice.

În mod asemănător, în decembrie 2013, martori multipli din Devon au raportat observarea mai multor astfel de obiecte neidentificate, iar un fotograf chiar a făcut fotografii unui obiect misterios care zbura deasupra fermei de vânt Fullabrook.

Rob Tibbles de la publicaţia North Devon Journal a surprins pe cameră un OZN oval de culoare gri. Tibbles a fotografiat obiectul neintenţionat, camera sa fiind îndreptată înspre ferma de vânt situată între Barnstaple şi Ilfracombe.

Conform Daily Mail, şi alţi locuitori ai sud-vestului Olandei au declarat vederea obiectelor misterioase din cer după publicarea imaginilor lui Tibble.

Matt Naughton, din Devon, a afirmat: "în timp ce conduceam spre Torrington joi seara, am văzut lumini strălucitoare ciudate pe cer, iar în maşină erau flash-uri albastre. Foarte înfiorător!"

Erica Whiteley a raportat că soţul ei a văzut ceva neobişnuit deasupra Fullabrook-ului: "A văzut un obiect luminos ciudat pe cer, vineri seara, pe la ora 5, privind dinspre Swimbridge spre Barnstaple în direcţia turbinelor eoliene."