(P) Chardonnay, un dar sofisticat pentru fiecare persoană dragă din viaţa ta!

Dintre toate vinurile care există la nivel global, Chardonnay se remarcă prin rafinamentul său absolut. Este suficient să îi pronunţi numele şi parcă te vei întoarce în timp, la petrecerile fastuoase date în cinstea regilor. Dacă vrei să te simţi aristocrat chiar şi pentru câteva clipe, acest vin reprezintă cea mai bună opţiune.

Cu un gust extraordinar de plăcut, sortimentul de vin alb este şi cel mai cunoscut la nivel internaţional, fiind extrem de cultivat şi apreciat, totodată, de specialişti. Soiul este atât de complex tocmai datorită faptului că vinificatorii reuşesc să creeze din el o gamă largă de stiluri de vin, de la un Blanc de Blanc la un vin alb cremos maturat în baric.

Atunci când deguşti un Chardonnay, există anumite aspecte care te vor ajuta să faci diferenţa între zonele sale de provenienţă. De exemplu, o culoare mai intensă sau mirosul de unt este adesea o indicaţie a maturării vinului în baric de stejar. Totodată, Chablis-urile, cele mai cunoscute şi vândute tipuri de vin din Franţa, sunt făcute întotdeauna din Chardonnay 100%.

Vinul este catifelat, suav, tandru, cu o aromă ce aminteşte de fânul proaspăt cosit şi de fructele zemoase şi foarte coapte. Parfumul său inconfundabil aduce a citrice, fructe exotice, flori de salcâm, vanilie, migdale şi iasomie, toate într-o combinaţie în faţa căreia este imposibil să rezişti.

Sunt multe lucruri de spus despre acest vin de-a dreptul impresionant şi, totodată, multe motive pentru care ai putea, spre exemplu, să îl oferi în dar persoanelor dragi din viaţa ta. Uită de flori şi alte mărunţişuri! Vinul este cel mai nobil cadou cu care te poţi prezenta.

Iată câteva motive să alegi un Chardonnay!

Este o experienţă în sine

Unul dintre motivele pentru care ar trebui să oferi un astfel de vin cadou persoanelor dragi constă tocmai în faptul că este fin, sofisticat şi garantează o experienţă de top. Acest vin alb este apreciat în egală măsură atât de femei, cât şi de bărbaţi, fiind un dar ideal pentru ambele sexe.

Băutura este un companion extrem de plăcut în zilele calde din timpul verii şi poate fi savurat ca atare sau prin asocieri culinare, precum preparate din peşte, fructe de mare, brânzeturi cremoase sau carne albă, mai fragedă.

Orice cunoscător va aprecia un vin bun

Dacă cel căruia vrei să îi oferi cadou un astfel de vin este un împătimit al băuturilor fine şi elegante, vei reuşi să laşi o impresie foarte plăcută. Darul nu doar că poate fi păstrat mai mult timp, ca amintire, dar se va integra perfect în colecţia de vinuri.

Este un cadou pe care îl cumperi foarte repede

Nu trebuie să colinzi magazinele pentru a găsi un Chardonnay numai bun de oferit în dar. În magazinul online Beicevrei.ro vei găsi o mulţime de vinuri alese, care reprezintă varianta ideală pentru un cadou original şi plin de stil.

Inspiră-te din colecţia impresionantă de vinuri pusă la dispoziţie de specialiştii Beicevrei.ro şi cu siguranţă vei găsi foarte uşor ceea ce cauţi. Comanda va fi livrată în cel mai scurt timp, astfel încât să te asiguri că darul tău special va ajunge în siguranţă.