(P) Doreşti să aplici pentru un credit rapid? Iată câteva informaţii pe care trebuie să le ai în vedere!

Oricând situaţia o cere, există posibilitatea de a opta pentru un credit rapid, pe termen scurt sau mediu, de la o instituţie financiară nebancară. Cu toate acestea, este indicat să te informezi temeinic cu privire la condiţiile de aplicare şi de rambursare, în special dacă eşti la primul tău împrumut. Prin urmare, îţi recomandăm Provident, o companie care dă dovadă de toată transparenţa şi seriozitatea pe care le implică un credit rapid.

În primul rând, trebuie să ştii care sunt condiţiile minime pentru a solicita un credit rapid Provident. Va trebui să dovedeşti că eşti cetăţean român şi că ai vârsta de peste 18 ani. De asemenea, trebuie să furnizezi o adresă de domiciliu sau reşedinţă pe teritoriul României, alături de un număr de telefon valabil. Nu în ultimul rând, este necesar să faci dovada unui venit fix de minim 300 de Lei/lună, prin intermediul unei adeverinţe de salariu, a talonului de pensie în cazul seniorilor sau a unei interogări ANAF.

Toate aceste date pot fi introduse în formularul prezent pe site-ul Provident, sau comunicate telefonic unui reprezentant, la unul dintre numerele 021 9877 (apel cu tarif normal) sau 021 275 75 75 (apel cu tarif normal).

După completarea acestor date, dacă acestea corespund termenilor, vei fi contactat de un reprezentant Provident, care te va îndruma în privinţa obţinerii unui credit rapid. Înainte de toate, însă, este important să ştii că orice împrumut implică un anumit grad de responsabilitate de ambele părţi contractante. Tocmai din acest motiv, este indicat să îţi pui câteva întrebări înainte de solicitarea unui credit rapid:

  • Care este suma de bani de care am nevoie cu adevărat ?

  • Ce sumă de bani pot restitui săptămânal sau lunar, fără să mă împovărez?

  • Care este suma totală pe care trebuie să o dau înapoi?

  • Ce se întâmplă dacă nu pot plăti una sau mai multe rate la timp?

Astfel, înainte de a solicita un împrumut, va trebui să ai în vedere atât suma necesară pentru a-ţi duce planurile la bun sfârşit, cât şi modul în care vei putea restitui împrumutul.

Nu uita nici de promoţiile active în perioada în care doreşti să soliciţi un credit rapid. Spre exemplu, între 9 şi 29 octombrie, la orice împrumut Provident, eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru unul din marile premii ale campaniei! Poţi câştiga astfel fie un salariu mediu pe an (37.428 de Lei, reprezentând 12 x 3.119 Lei - valoarea salariul mediu nominal net pe luna iulie), fie unul din cele 21 de premii care constau în 2000 de lei pe zi, pentru întreaga durată a campaniei!

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 21 noiembrie 2019, urmând ca persoanele câştigătoare să fie contactate telefonic sau anunţate prin intermediul unei scrisori. De asemenea, numele câştigătorilor vor fi afişate pe site-ul Provident.

Drept urmare, dacă eşti hotărât să optezi pentru un credit rapid, alege compania Provident! Aplică în perioada de mai sus şi te poţi număra şi tu printre câştigători! Poţi afla mai multe detalii despre Marea Promoţie Provident direct pe pagina de concurs! Acum ai şi mai multe motive pentru a alege un credit rapid de la Provident!