(P) Ghiozdanul, un element esenţial pentru întoarcerea la şcoală

La toamnă va trebui să pregătiţi din nou copiii pentru începutul unui nou an şcolar. Ghiozdanul este unul dintre elementele esenţiale pentru întoarcerea la şcoală. Din acest motiv, este indicat să alegeţi unul ţinând cont de câteva aspecte importante pentru a vă asigura că achiziţionaţi un ghiozdan adecvat şi rezistent.
mykitty.ro
mykitty.ro (.)

Aspecte importante atunci când alegeţi ghiozdanul

1. Dimensiunea adecvată a ghiozdanului

Ghiozdanul trebuie să aibă o dimensiune adecvată înălţimii copilului. Este normal ca ghiozdanul să înceapă la înălţimea umărului şi să se termine deasupra taliei astfel încât să fie bine susţinut în partea inferioară a spatelui. Este important ca cel mic să poarte ghiozdanul pe ambii umeri, astfel încât greutatea să fie echilibrată.

2. Ghiozdane cu bretele şi ghiozdane cu roţi

Ghiozdanul trebuie să fie prevăzut cu două bretele căptuşite ajustabile pentru a asigura un suport bun şi un confort maxim. Potrivit pediatrilor, greutatea ghiozdanului nu trebuie să depăşească 10% din greutatea corporală a copilului. Există ghiozdane tip rucsac sau tip troler, cu roţi sau picioruşe.

Acestea din urmă sunt ideale pentru copii, întrucât nu afectează sănătatea coloanei vertebrale. Pe măsură ce cresc, ghiozdanele grele pot afecta dezvoltarea corespunzătoare a copiilor. Cei mici obişnuiesc să folosească în mod alternativ braţele pentru a trage de el. De aceea, este important să nu supraîncărcaţi ghiozdanul.

3. Materialul din care este fabricat ghiozdanul

Pentru a vă asigura că ghiozdanul este rezistent şi îşi îndeplineşte scopul, este important să ştiţi din ce material este fabricat. Unele dintre cele mai rezistente sunt ghiozdanele fabricate din 100% polyester, deoarece sunt impermeabile. De asemenea, este important să alegeţi ghiozdane care nu se murdăresc foarte uşor. În plus, dacă s-au murdărit, trebuie să se cureţe cu uşurinţă.

Design şi compartimentarea spaţiului ghiozdanului

Copiii doresc deseori ghiozdane cu desene la modă sau cu personajele lor preferate, însă ei cresc repede şi dacă vreţi să alegeţi ghiozdane care să reziste mult timp, este bine să alegeţi modele care nu se demodează niciodată. De asemenea, dacă doriţi ghiozdane mereu la modă tot ceea ce trebuie să faceţi este să intraţi pe MyKitty.ro, un magazin online cu o gamă variată de ghiozdane şi rechizite şcolare.

Compartimentarea ghiozdanelor este, de asemenea, foarte importantă. Dacă acesta are mai multe buzunare şi compartimente, copiii îşi vor organiza mai uşor articolele şcolare. Atunci când alegeţi ghiozdanele, aveţi grijă să fie de cea mai bună calitate, să aibă fermoare care să reziste în timp şi să nu se strice cu uşurinţă.

Tipuri de ghiozdane

În prezent, în magazine, există diverse tipuri de ghiozdane. In funcţie de vârsta copilului şi necesităţile, sale va trebui să alegeţi un anumit model. Iată câteva tipuri de ghiozdane disponibile pe MyKitty.ro.

Cei mai mici din casă care merg la grădiniţă sau preşcolarii au nevoie de un ghiozdan mic pe care să-l poată căra şi în care să încapă tot ceea ce au nevoie. Este indicat să alegeţi pentru ei un ghiozdan uşor şi simplu.

În acest magazin online veţi găsi o gamă variată de ghiozdane. Un model potrivit pentru copiii care merg la grădiniţă poate fi Rucsacul Charlestone Vip Hello Kitty. Acest rucsac dispune de un compartiment principal, curea reglabilă, imprimeu cu Hello Kitty.

Reprezentanţii magazinului pun la dispoziţia clienţilor lor o gamă diversă de ghiozdane cu personajele preferate ale copiilor. Aceste ghiozdane sunt de obicei cele care le plac cel mai mult copiilor. Din acest motiv, în magazin găsiţi ghiozdane dar şi rechizite şcolare cu Soy Luna, Minnie Mouse, Disney Frozen etc.

Puteţi alege modelul preferat dintre ghiozdanele cu bretele şi ghiozdanele tip troler. Troler-ul Music Roller Soy Luna poate fi o alegere foarte potrivită. Acesta dispune de un compartiment mare şi încăpător şi un compartiment/buzunar frontal. Toate compartimentele se închid cu fermoar. De asemenea, este prevăzut cu bretele reglabile buretate şi roţi duble cu două picioruşe din plastic. Este confecţionat din 100% polyester, un material rezistent şi impermeabil. Mânerul său este extensibil.

MyKitty.ro este soluţia ideală pentru toţi cei care vor să facă cumpărături pentru şcolari, la preţuri foarte accesibile. Aici puteţi găsi oricând cele mai potrivite produse pentru copii. Din acest motiv, vă recomandăm să profitaţi de reducerile speciale valabile în această perioadă a anului.