(P) Începe afacerea ta pe Amazon

Vrei să începi afacerea ta pe Amazon? Iată ce trebuie să faci pentru a-ţi atinge scopul. Cei care vor să înceapă un business cu Amazon.com pot urma un curs online pus la dispoziţie de cei cinci fondatori ai AMZ Academy, oameni de afaceri cu experienţă.
Afacere Amazon
Afacere Amazon (Afacere Amazon)

Acest curs online numit Începe afacerea ta pe Amazon este format din peste 20 de webinarii (ce pot fi urmărite online, în direct sau înregistrate, pe baza accesului acordat individual pentru fiecare cursant). De asemenea, conţine o serie de sesiuni de întrebări şi răspunsuri, dar şi tutoriale video în comunitatea de curs.

Cursanţii au acces la acestea pe viaţă. În primele 2 săptămâni de la lansarea acestui curs, numărul celor înscrişi a fost unul extraordinar, 87 de viitori selleri s-au înscris pe Amazon. Pe parcursul a patru luni de zile vor învăţa patru module despre cum să vândă propriul produs pe Amazon.

Iată ce spun cei de AMZ Academy despre acest curs online care te poate ajuta să începi propria ta afacere pe Amazon.

Adrian Vasile mărturiseşte că în primul modul ai oportunitatea de a învăţa totul despre căutarea produsului pe care urmează să îl vinzi pe Amazon. Vei afla cum să găseşti cea mai bună categorie şi nişă de produse, care să nu te oblige să investeşti mulţi bani în reclame, maximizându-ţi astfel profitul. Există categorii bune în care poţi găsi produse pe care le poţi îmbunătăţi. Sunt şi categorii în care nu vei avea nicio şansă dacă vei avea parte de concurenţa unor selleri care vor investi mult mai mult decât tine.

Alexandru Nache spune că odată ce ai descoperit produsul, trebuie să cauţi producători din China, să intri în discuţie cu ei online, să comanzi câteva mostre şi să începi negocierile. Vei primi reducere între 10-30% de la furnizor, în funcţie de numărul de produse pe care le vei comanda. Între timp, trebuie să te ocupi de propriul brand şi să aduni poze pentru produs. De transportul către Amazon se ocupă furnizorul sau te poţi ocupa chiar tu, dacă aşa vrei.

Georgian Preda spune că apoi trebuie să te ocupi de listing-ul produsului tău, pe care trebuie să-l încarci online în contul tău de vânzător pe Amazon, alături de poze. Dacă eşti o persoană mai comodă, poţi plăti un specialist. E foarte simplu.

Codruţ Ganea îţi explică în detaliu cum trebuie să procedezi. Trebuie să începi să vinzi. Mai întâi, trebuie să faci reclame, conform propriului buget şi strategiei pe care o alegi. PPC-ul Amazon se pare că nu funcţionează ca la Google. De exemplu, dacă la cea mai mică licitaţie este un preţ de 0.50 dolari, iar cineva licitează 0,90 dolari, în realitate plăteşte doar un cent peste suma de 0,50. Apoi, treptat, ajungi să vinzi organic, pentru că numărul mare de vânzări este înregistrat de către algoritmii de calcul ai Amazon şi astfel vei fi propulsat între primii, fără a mai face reclamă.

Costin Vasile îţi spune de ce sumă ai nevoie pentru a începe business-ul. Astfel, ai nevoie cam de 5.000 de dolari. Unele persoane au avut nevoie doar de 2.000-3.000, altele de mai mult. Există o diferenţă între a achiziţiona produse din China cu 1,5 dolari şi alta este să le cumperi cu 6,5 dolari. Marja de profit minimă este de 20%. Dacă nu faci profit, nu are rost să vinzi acel produs. Va trebui să cauţi altul.

Din punctul de vedere a lui Costin Vasile, marja maximă poate depăşi 40%, în funcţie de mai mulţi factori. Tranzacţiile de bani pe care le vei face îţi sunt securizate, atât cele cu chinezii, cât şi cele legate de virarea Amazon către contul tău.

Datorită acestui curs, tu ai un mare avantaj. Există foarte mulţi vânzători pe Amazon care nu cunosc foarte bine regulile afacerii. Ei s-au încăpăţânat să înveţe singuri, pe baza informaţiilor oferite de către persoane necunoscute, sau au urmat cursuri vechi de doi-trei ani, a căror valabilitatea a expirat.

Aşadar, dacă tu vei urma acest curs online, nu vei învăţa doar într-o manieră organizată şi logică toate secretele afacerii, de la cineva care ţi le va explica în amănunt, ci vei avea şansa să economiseşti şi foarte mult timp. Astfel, vei putea să vinzi şi să începi afacerea ta foarte repede.

AMZ Academy îşi propune prin organizarea acestui curs, să îţi arate care sunt cele mai bune strategii de vânzări, ce au fost verificate şi au adus profituri. Datorită acestui curs te poţi feri de greşeli, astfel încât riscul să fie unul scăzut sau chiar zero. Urmând acest curs vei avea alături cea mai bună comunitate de selleri, care dispun de cele mai bune informaţii. Vei avea parte de discounturi speciale şi de o infrastructură modernă şi prietenoasă.

Indiferent de unde eşti, România, Irlanda, Spania sau alte ţări, mentorii îţi vor oferi răspunsul corect la orice întrebare le vei pune. Aşadar, alătură-te şi tu celor care deja s-au înscris la curs. Multe persoane din ţările aminte s-au înscris deja. AMZ Academy îşi doreşte ca tu să ai succes, pentru că succesul tău este şi al lor!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie