(P) Poveşti amuzante de la Cupa Mondială 2018

Fotbalul trebuie jucat şi privit cu zâmbetul pe buze, de aceea am adunat câteva poveşti amuzante de la Cupa Mondială 2018, unde nemţii s-au făcut de râs. 

10pariuri.ro
10pariuri.ro (10pariuri.ro)

După ce favoriţii săi au zdrobit-o pe Panama cu 6-1, un englez a dat fuga la un salon de specialitate şi şi-a tatuat pe burtă, în dreapta buricului, trofeul Cupei Mondiale, împreună cu mesajul „Anglia, câştigătoarea Cupei Mondiale 2018”. Prietenii au încercat să-l oprească, explicându-i că Panama era, totuşi, un adversar mărunt. A urmat 0-1 cu Belgia.

După faza grupelor, Anglia avea cota 8.50 la Netbet să câştige turneul final.

Meciul cu Nigeria, câştigat cu 2-1 de Argentina, i-a pus capac lui Diego Armando Maradona. Acesta a fost preluat de paramedici imediat după fluierul final, pentru că nu se mai putea ţine pe picioare. „Butoiaşul atomic” s-a manifestat excentric pe toată durata partidei, făcându-i pe unii să suspecteze că nu emoţiile l-ar fi doborât, ci... altceva.

Germania a fost eliminată din faza grupelor. Asta ar fi prima poveste amuzantă, dar pentru cei care nu ţin cu nemţii. „Panzerele” au fost trimise acasă de Coreea de Sud, care a câştigat cu 2-0. După al doilea gol, portarul asiaticilor, Jo Hyeonwoo, a izbucnit în plâns de bucurie, crezând că echipa sa tocmai se calificase în optimile de finală. De fapt, Coreea tocmai pleca şi ea acasă, pentru că Suedia îi bătuse cu 3-0 pe mexicani.

„În tot turneul, ei (n.r. nemţii) au fost în avantaj pe tabela de marcaj numai un minut şi jumătate. Cum să se califice?”, a comentat selecţionerul Angliei, Jonathan Southgate.

Mateo Kovacic nu a greşit nici măcar o pasă în meciul pe care Croaţia l-a câştigat, cu 2-1, contra Islandei. Amuzant este că mijlocaşul lui Real Madrid e rezervă la croaţi.

Microbiştii brazilieni au aşteptări mari de la favoriţi. Este de înţeles că meciurile cu Elveţia şi Costa Rica i-au scos din minţi. Proprietarul unui bar din Rio l-a scos ţap ispăşitor pe Neymar, căruia i-a dorit să i se întâmple cât mai multe „nasoale” în ultima partidă din faza grupelor, cu Serbia. De fapt, omul chiar le-a promis clienţilor câte un rând de bere din partea casei de câte ori sârbii vor da de pământ cu starul lui PSG.

Cupa Mondială a trezit expertul de design interior din Kris Hancock, un britanic îndrăgostit de fotbal. După ce soţia i-a plecat la muncă, Kris a golit de mobilă livingul locuinţei, în care a montat un gazon artificial şi două porţi. „S-a gândit că va fi o surpriză plăcută pentru mine. A cheltuit doar 120 de euro... a făcut multe prostii în trecut, dar asta le întrece pe toate”, a comentat femeia. Pe de altă parte, amicii bărbatului au fost încântaţi de idee.

Partida dintre Croaţia şi Argentina (3-0) va rămâne în memoria microbiştilor din mai multe considerente. În primul rând, datorită scorului, care i-a făcut pe realizatorii unei emisiuni sportive de la o televiziune argentiniană să îşi roage invitaţii să ţină un moment de reculegere, imediat după meci.

„Să fiu sincer, am vrut să fac schimb de tricou cu Messi pentru un prieten care este mare fan al acestuia. Însă argentinienii mi-au lăsat o impresie atât de proastă, încât am renunţat să-i mai cer tricoul lui Messi. Mă aşteptam la mai mult din partea lor”, a declarat atacantul croat Ante Rebic, care a deschis scorul în acea partidă.

Rebic avea cota 12.00 la Winmasters să fie golgheterul Croaţiei la Cupa Mondială.

Trei suporteri elveţieni au făcut 12 zile până în Rusia, la Kaliningrad, pentru că au parcurs cei 2000 de kilometri într-un tractor de colecţie. Doi dintre ei au condus în schimburi de 6 ore, iar al treilea a asigurat suportul tehnic.

„Tractorul nu a avut nicio problemă. Măcar o dată în viaţă, un bărbat trebuie să facă aşa ceva. Ne-am simţit ca în Păpuşile Muppets. Ideile trăznite vin când eşti puţin ciupit de la băutură”, a cuvântat unul dintre bărbaţii trecuţi (de ceva timp) de prima tinereţe.

Cel mai fericit microbist pentru calificarea Suediei în optimile de finală a fost Jesper Bergkvist, care a câştigat un concurs organizat de sponsorii naţionalei şi a primit acceptul de a locui în apartamentul atacantului Marcus Berg, cât timp acesta era ocupat cu turneul final al Cupei Mondiale.

Berg a avut doar pretenţia ca Jesper să îi ude florile. Înainte de „optimi”, Suedia avea cota 67.00 la Fortuna să câştige competiţia.

Pentru o viaţă sănătoasă, consumaţi minimum câteva meciuri de fotbal pe săptămână şi nu uitaţi să zâmbiţi!