(P) Tu foloseşti aceste trucuri de machiaj?

Când vine vorba de machiaj, orice truc este binevenit, orice femeie dorindu-şi să arate impecabil tot restul zilei. Noi am tras cu ochiul la specialiştii din domeniu şi, am descoperit 5 trucuri cu care poţi obţine un machiaj rapid şi spectaculos:

1. Înainte de machiaj este obligatoriu să îţi hidratezi tenul

După ce îţi cureţi pielea, aplică o cremă hidratantă şi maseaz-o cu degetele până se absoarbe în totalitate. Este bine de ştiut că nu este singura soluţie care contribuie la îngrijirea tenului. Poţi înlocui crema hidratantă şi cu un demachiant, care are efect revigorant. Cel puţin o dată pe săptămână alege să îţi exfoliezi pielea, deoarece prin îndepărtarea celulelor moarte, tenul tău devine mai uniform şi mai luminos. Apoi, aplică un primer care îţi fixează fondul de ten şi îţi uniformizează culoarea tenului. Totodată, un ten curat, fără alte urme de machiaj se regăseşte în tendinţele acestei veri.

2. Experimentează din când în când

Chiar dacă eşti genul de femeie care preferă, în general, un machiaj natural, nu ezita să experimentezi şi culori exotice. Prin machiaj ne putem exprima starea de spirit, aşa că profită de faptul că glitter-ul este în tendinţe şi lasă-ţi imaginaţia să te ghideze. Fie că îl regăsim în auriu, roz sau în alte nuanţe, glitter-ul îţi oferă un look glam. De asemenea, poţi integra şi culori, precum fucsia, lime, cobalt sau nuanţe neon, folosite atât pe pleoape sau formând o linie subţire, în locul tuşului.

3. Sculptează-ţi tenul

În primul rând, pentru acest tip de machiaj ai nevoie de ustensile de calitate şi de multă îndemânare. Este posibil ca tutorialele de pe Youtube să nu ţi se potrivească, pentru că trebuie să ţii cont de trăsăturile feţei tale, astfel încât să evidenţiezi atuurile şi să maschezi imperfecţiunile. Nuanţa de contouring trebuie să fie foarte bine estompată în aşa fel încât să nu se observe nicio linie de delimitare între ea şi fondul de ten folosit.

4. Foloseşte pudra

Pudra este un produs cosmetic care nu trebuie să îţi lipsească din trusa de machiaj, iar scopul acesteia este să reducă aspectul uleios al feţei tale. Se recomandă ca nuanţa pudrei să facă parte din aceeaşi gama cromatică şi chiar din acelaşi brand al fondului de ten. Pudra liberă este recomandată pentru un machiaj de zi, cu aspect natural, iar pudra compactă oferă machiajului de noapte un aspect profesional.

5. Experimentează highlighterul

Un machiaj perfect este incomplet fără highlighter. Rolul acestuia este de a te ajuta să obţii un ten radiant şi strălucitor. Secretul constă în aplicarea subtilă şi naturală, pentru a-ţi completa perfect machiajul. Încearcă să zâmbeşti atunci când îl aplici pe pomeţi. Melkior îţi pune la dispoziţie produse cosmetice de calitate, cu ajutorul cărora vei obţine un machiaj impecabil, cu care să ieşi în evidenţă în orice ocazie. După cum spunea Coco Chanel, "Poţi să fii fabuloasă la vârsta de 30 ani, încântătoare la 40 ani şi irezistibilă tot restul vieţii".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură