Păianjen "gigant" se apropie „ameninţător” de un poliţist texan în timpul unui control rutier

Atenţie la păianjen, omule!
Păianjen "gigant"
Păianjen "gigant" (captură video Youtube)

Un nou clip video realizat cu dashcam surprinde momentul în care un păianjen „gigant şi înfiorător” se apropie de un poliţist texan, în timpul unui control rutier. La prima vedere pare a fi o glumă de Halloween.

Clipul video de 30 secunde, postat pe Facebook de către Fulshear Police, pare să arate o creatură imensă care iese dintr-o zonă verde de pe marginea drumului şi aleargă spre un poliţist care stătea în picioare lângă o maşină pe care o oprise, nepăsător faţă de pericolul care îl „ameninţa”.

Se pare însă că acesta era chiar un păianjen adevărat – care în realitate era destul de mic – care, din întâmplare, a traversat parbrizul maşinii de poliţie la momentul potrivit, relatează poliţia din Fulshear în postarea lansată pe Facebook.

"Cine are nevoie de efecte speciale de Halloween?", a întrebat poliţia în comentariul postat pe FB. "Acest micuţ era plasat perfect pe parbrizul maşinii de patrulare şi i-a oferit angajatului nostru, care verifica filmarea, o adevărată sperietură de Halloween".