Paleologu: Revoltător, cum zice Raluca Turcan, e să dai Capitala pe mâna PSD, aşa cum a făcut conducerea PNL

Pentru că şi-au exprimat public nemulţumirea faţă de situaţia din PNL, Theodor Paleologu şi Cristian Bodea riscă acum să fie excluşi din partid. Între timp, au loc diverse contre între cei doi.
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Mihut Savu / Epoch Times)

Este revoltător, ca în orice organizaţie, ca în orice familie, când opt trag şi doi dorm să vină să dea lecţii cei care dorm, a declarat luni, la RFI, vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, făcând referire la cei doi colegi de-ai săi care riscă să fie excluşi din partid - Theodor Paleologu şi Cristian Bodea pentru comentariile lor din ultima vreme. Replica nu s-a lăsat mult aşteptată, cuvântul "revoltător" având o cu totul altă accepţiune în viziunea lui Paleologu.

"Vocile critice din PNL ar trebui să respire, să se uite puţin la oamenii care au muncit atât de mult pentru PNL, să se uite la locurile unde a fost performanţă şi să se întrebe dacă ei au contribuit cu maxim maximorum la creşterea rezultatului partidului. Eu sunt obişnuită, pentru că fac deja politică de 12 ani de zile, sunt obişnuită ca după alegeri, unii care au muncit mai puţin, care au fumat trabuc şi care şi-au dat cu părerea pe la televizor să iasă şi să spună cum puteau fi lucrurile făcute mai bine.

I-aş chema să vină la firul ierbii, să meargă în comune, să vadă cât de greu este să convingi oameni, care au probleme vitale, probleme de supravieţuire dacă vreţi şi să-şi pună problema acolo să răspundă, cu oameni şi cu soluţii şi cu activitate susţinută. (...) niciodată nu am susţinut excluderile, însă am susţinut să existe şi o solidaritate de partid. Este revoltător, ca în orice organizaţie, ca în orice familie, când opt trag şi doi dorm să vină să dea lecţii cei care dorm", a declarat Raluca Turcan, la RFI.

Ce e "revoltător" în viziunea lui Paleologu

"Revoltător, cum zice Raluca Turcan, este să dai Bucureştiul pe mîna PSD-ului, aşa cum a făcut-o conducerea PNL. Revoltător este că Cezar Preda, specialistul în pierdut alegeri de la Buzău, a ajuns purtător de cuvînt al PNL Bucureşti şi că nu a contenit să-l împroaşte cu noroi pe Nicuşor Dan.

Revoltător este că acelaşi Cezar Preda, veşnicul ciomăgar de serviciu al lui Blaga, cere excluderea mea din PNL. Revoltător este că aceşti FSN-işti dau tonul în PNL.

Revoltător este, în sfîrşit, să auzi eterna ipocrizie cu cei care "muncesc" şi cei care "nu muncesc"; dacă ne amintim de vorba unui mare lider al partidului care spunea "îmi bag ... în intelectuali", ajungem la FSN-ismul cel mai pur: "moarte intelectualilor" şi "noi muncim, nu gîndim", a comentat Teodor Paleologu pe contul său de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne