Panică la înălţime: avionul unei echipe din NBA se ciocneşte cu "ceva" în timpul zborului

Un avion la bordul căruia călătorea şi echipa de baschet Oklahoma City Thunder din NBA a trecut printr-o experienţă pe cât de înspăimântătoare, pe atât de ciudată, care, din fericire, nu s-a transformat în tragedie.

Aşa arată vârful avionului în care călătorea Oklahoma City Thunder
Aşa arată vârful avionului în care călătorea Oklahoma City Thunder (PHOTO: @alexabrini / Twitter)

Echipa clubului de baschet profesionist Oklahoma City Thunder, cu sediul în Oklahoma City, SUA, se afla la bordul unui avion cu destinaţia Chicago care s-a ciocnit în timpul zborului cu un obiect neidentificat. La aterizare, rezultatul incidentului a devenit vizibil pentru toţi.

După ce avionul a aterizat cu bine, câţiva jucători au distribuit fotografiile pe conturile lor din reţelele de socializare. Vârful avionului a fost complet înfundat înăuntru, fără ca nimeni din echipaj să poată explica ce s-a întâmplat.

(https://twitter.com/jhuestis)

Spaniolul Alex Abrines, unul din membrii echipei Thunder, şi-a exprimat nedumerirea cu privire la ce s-a întâmplat, prin intermediul reţelelor. „Ce animal / obiect zboară la aceeaşi înălţime cu un avion şi poate provoca asta?”, a scris el pe contul său de Twitter. I-a răspuns imediat, glumind, un compatriot al său, Juancho Hernangómez, un jucător de la Denver Nuggets: „Omule, dacă nu ştii să tragi la coş şi arunci cu pietre, nu lua drept ţintă avionul ...;)”.

Un alt coleg al lui Abrines, Steven Adams, şi-a folosit, de asemenea, contul Twitter pentru a documenta ceea ce s-a întâmplat şi a trimis o întrebare la NASA căutând un răspuns care încă nu a sosit.

(https://twitter.com/RealStevenAdams)

Hey @NASA @neiltyson @BillNye
We had a rough flight to say the least.

30000 feet in the air.
Flying to chicago.

What caused this? pic.twitter.com/uEVrEm7noi

— Steven Adams (@RealStevenAdams) 28 October 2017

Mulţi alţi membri ai echipei, cum ar fi Carmelo Anthony, au fotografiat zona afectată a avionului. Toţi priveau scena şi nu le venea să creadă, şocaţi de ceea ce au găsit când au aterizat. „Cu ce ne-am lovit în cer la această oră a nopţii?”, se întreabă jucătorul veteran.

Mai multe informaţii: CBS Sport: LOOK: Oklahoma City Thunder plane damaged in mid-air, everyone safe

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură