Papahagi: Nu mai am răbdare de polemici sterile nici cu miniştrii din umbră, nici cu cei de la răcoare

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

La o zi după ce a participat la lansarea partidului M 10 format în jurul europarlamentarului Monica Macovei, Adrian Papahagi, a evidenţiat faptul că noua construcţie politică a devenit deja ţinta mai multor atacuri ceea ce în opinia lui nu are cum să fie decât un "semn bun".

"Nici nu s-a lansat bine M10 şi deja începe să fie atacat. E semn bun: contăm, deranjăm, îngrijorăm. În fond, nu suntem chiar comozi. Nu mai am răbdare de polemici sterile nici cu miniştrii din umbră, nici cu cei de la răcoare. Avem treabă, la lumina zilei. În scurt timp vom prezenta public proiectul de lege al votului electronic. Dacă alţii şi-au uitat datoria faţă de tineri şi faţă de românii din diaspora, noi nu", a precizat Adrian Papahagi.

"Trebuie să trecem prin toată birocraţia înfiinţării juridice a partidului, să ne organizăm în teritoriu, deşi sediul nostru principal rămâne pe net, acolo unde sunt românii liberi", a mai adăugat Adrian Papahagi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.