Papahagi: Politica nu e pentru cei cu doctorate la Sorbona, ci pentru cei garantaţi de Abramburica şi de grăjdanii ei

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Retras din politica de partid, după ce s-a implicat în fondarea partidelor M10 şi PMP, profesorul Adrian Papahagi a ajuns la concluzia că acest domeniu nu este pentru cei cu doctorate la Sorbona.

"M-am luptat cu plagiatorii, l-am dat în judecată pe Ponta, am fost lăsat baltă de avocat şi am pledat cum am putut, alături de Mihail Neamţu şi Augustin Ofiţeru la Înalta Curte. Nu a servit la nimic, iar la sfârşit a trebuit să plătesc şi cheltuieli de judecată. Toată implicarea publică mi-a adus numai amărăciune.

Acum, singurul antidot la impostură la care mai recurg este propria muncă de benedictin, singur cu manuscrisele mele, cu autorii mei, scriind articole ISI pentru reviste harvardiene sau oxoniene despre carolingieni de nimeni ştiuţi în docta noastră ţară.

Avea dreptate o masterandă în teologie: politica nu e pentru cei cu doctorate la Sorbona, ci pentru cei garantaţi de Abramburica şi de grăjdanii ei. Ţara votează stele, nu ghilimele", a scris, pe contul său de Facebook, profesorul Adrian Papahagi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne