Paradisul insulei Bali

Frumoasa insulă Bali
Frumoasa insulă Bali (Epoch Times)

Insula Bali, ce face parte din insulele Sondele Mici ale Indoneziei, este una din atracţiile favorite ale turiştilor din întreaga lume datorită climei şi plajelor fascinante situate într-o zonă muntoasă, recifelor de corali sau artei şi culturii sale. Nu putem să nu adăugăm la acestea masajul balinez anti stress sau posibilităţile foarte variate de divertisment, ce fac din Bali un adevărat paradis.

Cunoscută ca insula Zeilor, Bali mai este faimoasă prin templele ei, ospitalitatea oamenilor, izvoarele, jungla deasă şi satele cu o minunată cultură.

Dacă suntem în căutarea celor mai luxoase tratamente cosmetice, Bali este tot ceea ce ne putem dori. Când locuim într-un oraş frumuseţea feţei ne este afectată din foarte multe cauze legate de stresul în care trăim. Ce putem face? Putem merge să facem un tratament antiaging la Resort & Spa Bvlgari din Bali.

Să călătorim în căutarea ultimelor noutăţi cosmetice, este o idee minunată, mai ales dacă aceasta ne-ar conduce în paradisuri îndepărtate precum Bali. Aici, cunoscuta casă de bijuterii italienească, a iniţiat în 2008 o furtunoasă incursiune în lumea cosmeticii cu linia Bvlgari Gem Essence, în resortul său. Vom descoperi aici preţiosul ser Source Defence. Formula sa alcătuită pe baza pietrelor preţioase, se potenţează cu un excelent antioxidant Thioneine EC complex, un excelent elixir ce dă forţă energiei celulare. Când avem o piele devitalizată, ce este proprie locuitorilor din oraşe datorită stresului şi a vitezei în care ne ducem zilele, este bine, dacă ne permitem, să facem acest voiaj pentru a ne recupera frumuseţea pierdută.

Pe lângă tratamentele cosmetice desăvârşite, Bali mai oferă şi condiţii de cazare excelente, insula având unele dintre cele mai renumite hoteluri din lume.

Astfel, dacă vă doriţi să staţi într-un loc de neuitat vă recomandăm Hotelul cu 59 de vile. Aflat în partea de sud a peninsulei Jimbaron, aproape de templul Uluwata, acesta vă poate ajuta să vă doriţi un nou destin. Într-un cadru de o frumuseţe impresionantă, în care se îmbină albastrul turcoaz al cerului cu cel al oceanului, precum şi o fabuloasă vegetaţie ce scoate la vedere o faleză ce se întinde pe 160 m, se ascund cele 59 de vile ale faimosului hotel. Nici străzile pline de magazine din zona Kuta, nici plajele surferilor precum Dreamland, nu vă vor putea convinge să părăsiţi acesta minunată oază de odihnă. Aici plaja este privată, serviciile desăvârşite şi luxoasele decoraţii interioare ale vilelor ce îmbină tradiţiile din Bali cu stilul italian, vă vor face să vă simţiţi minunat.

Călătoria în Bali nu poate fi completă fară o vizită la Templul masajelor. Construit într-un loc desăvârşit unde totul este lucrat de mână, se află „el spa”. Aici ne putem deconecta total şi şterge din piele şi minte toate stricăciunile stresului. Avem la dispoziţie o ofertă de tratamente specifice Bali, asiatice şi europene. Masajele se fac cu cosmeticele Bvlgari, iar rezultatul este o experienţă revitalizantă, de o absolută plăcere.

Preşedintele casei de bijuterii Paolo Bvlgari a afirmat odată că multe persoane nu pot trăi fără estetică... venind aici, deja, nu mai poţi trăi într-un alt loc, care să nu fie acesta. Fără dubii, Bali este un loc unde ţi-ai dori să rămâi căci aici luxul, frumuseţea şi relaxarea sunt la ele acasă. Pentru cei ce dispun de bani, Bali vă aşteaptă cu braţele deschise, pentru a vă învălui cu frumuseţile ei, cu tratamentele de spa specifice cât şi cu bucătăria tradiţională locului. Încercaţi şi vă veţi convinge.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură